Operatívny lízing získava body. Zatiaľ nenápadne - Brondošová, Jana
Postavenie operatívneho lízingu na Slovensku, porovnanie s inými krajinami Európy. Pomalý nárast využívania operatívneho lízingu na Slovensku. Lízing verzus úver. Dve veľké skupiny komodít operatívneho lízingu - vozidlá a technológie. Poskytovanie vozidiel, ale aj zabezpečenie celého servisu okolo. Získavanie technológií pomocou operatívneho lízingu. Rozdiely medzi finančným a operatívnym lízingom.