Pragmatická stratégia zdaňovania - Burák, Emil
Daňová taktika podnikateľských subjektov. Určovanie vlastnej stratégie daňovým subjektom. Daňové riziko a platenie daní. Stanovenie daňovej stratégie na základe daňovej analýzy, poznania finančných potrieb a možností firmy a súčasne rekapitulácie vedomostí o daňovom práve.