Čipy RFID zmenia našu budúcnosť - Lange, Jürgen
Aplikácia technológie RFID (Radio frequency identification) v automobilke Ford v závodoch v Belgicku a v Nemecku. Identifikácia konštrukčných dielov prostredníctvom elektronickej etikety. Prehľad o pohybe komponentov, optimalizácia prísunu a spätná kontrola. Čiarový kód na ústupe. Zlepšovanie logistických procesov. Využitie bezdrôtovej senzorovej techniky pri prekládke vozidiel v námorných prístavoch.