Tradícia rodinného podnikania vo vybraných krajinách - Krošláková, Monika, 1975-
Analýza problematiky tradícií rodinného podnikania. Rodinné podnikanie v Českej republike. Rodinné podnikanie v USA. Tradícia v Číne.