Trendy automobilovej logistiky 2007 - Puchovský, Ján
V rámci brnianskeho Autosalónu 2007 sa konala konferencia o trendoch v automobilovej logistike. Špecialisti z oblasti logistiky, výroby, nákupu a informačných technológií rokovali o trendoch, ktoré do Európy prinášajú výrobcovia najmä z Japonska a Kórey, o optimalizácii internej a externej logistiky ako aj o technologických trendoch v oblasti identifikácie a balenia.