Úverové riziko v úverovom rozhodovaní podniku - Nináčová, Valéria
Charakteristika úverového rozhodovania. Riziko úverových vzťahov v podniku. Vzťah medzi podnikom-dlžníkom a bankou-veriteľom. Obchodno-úverové vzťahy v podniku veriteľa. Obchodno-úverové vzťahy v podniku dlžníka. Riadenie úverového rizika v podniku. Prvky riadenia úverového rizika. Kontrola úverového rizika podniku.