Spôsob vykonávania maturitnej skúšky na Slovensku - Vališová, Daša, 1982-
Problematika vykonávania maturitnej skúšky na Slovensku. Základné východiská maturitnej skúšky. Chronologický postup zavádzania "novej" maturity do praxe. Zhodnotenie výsledkov externej časti maturitnej skúšky.