Svet balenia: smelé perspektívy - Sadloňová, Marianna
Obalové materiály a baliaca technika. Plast - materiál 21. storočia. Jednorázové balenia z umelej hmoty sú naďalej v trende. Prednosti týchto materiálov. Neustály inovačný proces v obalovej techniky podmienený súčasným životným trendom. Rast nárokov na fólie. Záujem o biosyntetické látky. Šetrenie nákladov a energií. Zabezpečenie obalov proti falšovateľom. Budúcnosť - hovoriace obaly.