Vlastnícky aspekt merania efektívnosti podniku - Hyránek, Eduard, 1955-
Charakteristika rôznych prístupov v meraní výkonnosti podniku z pozície vlastníka (investora). Ukazovatele rentability. Posuny v súčasných trendoch.