Food safety - public good - Serenčéš, Roman
Analýza vnímania potravinovej bezpečnosti spotrebiteľmi agropotravinárskych produktov vo vybranom kraji Slovenska. Potravinová bezpečnosť v podmienkach SR. Potravinová politika SR a ES v zmysle potravinového práva. Všeobecné zásady a požiadavky v záležitostiach bezpečnosti potravín stanovuje Nariadenie Európskeho parlamentu a Rady ES č. 178/2002, jeho účinnosť a dopad.