Rezervy v účtovníctve rozpočtových organizácií, príspevkových organizácií a obcí - Kicová, Marianna
Zákon o účtovníctve č. 431/2002 Z.z. v znení neskorších predpisov definuje rezervu ako záväzok s neurčitým časovým vymedzením alebo výškou. Tvorba rezerv. Účtovanie rezerv. Vykazovanie rezerv v účtovnej závierke rozpočtových a príspevkových organizácií a obcí.