Dôraz na spoluprácu - Hubeňáková, Júlia
Viazanosť dávky garančného poistenia na platobnú neschopnosť zamestnávateľa. Kedy je zamestnávateľ platobne neschopný pre účely dávky garančného poistenia. Spolupráca zamestnávateľa, správcu konkurznej podstaty so sociálnou poisťovňou. Tlačivá na uplatnenie nároku na dávky garančného poistenia: oznámenie zamestnávateľa o vzniku platobnej neschopnosti, potvrdenie zamestnávateľa na účely nároku na dávky garančného poistenia a žiadosť zamestnanca o dávku garančného poistenia.