Problémy akademického systému ekonomického vzdelávania - Varcholová, Tatiana
Akademický systém ekonomického vzdelávania v Slovenskej republike. Trojstupňové ekonomické vzdelávanie. Problémy akademického systému ekonomického vzdelávania. Podnikové univerzity v USA. Poradenské a vzdelávacie inštitúcie konkurentmi akademického vzdelávania.