Hodnotenie kvality článkov a vedeckých časopisov - Vasilová, Michaela
Problematika hodnotenia kvality vedeckých článkov a vedeckých časopisov. "Impact factor" a faktor prestíže ako kritériá merania dopadu vedeckých publikácií. Návrh váženého impact faktora a iných bibliometrických ukazovateľov. Hodnotenie kvality vedeckých článkov systémom "peer review".