Nové profesijné združenie - Škriniar, Pavel, 1979-
Vznik a charakteristika Asociácie finančných sprostredkovateľov a poradcov. Regulácia finančného poradenstva a sprostredkovania. Trh finančného poradenstva a sprostredkovania. Česká asociácia finančníkov.