Deficits and the burden of national debt - Husár, Jaroslav
Výška a vývoj celkového dlhu ekonomiky SR od roku 1993. Podiel dlhu na HDP vybraných krajín. Problém financovania dlhu. Matematická formulácia vzťahu daní a dlhu.