Význam a postavenie produktového manažmentu v hospodárskej praxi SR - Kollár, Vojtech
Teoretické východiská produktového manažmentu, základná koncepcia produktového manažmentu. Najdôležitejšie úlohy produktového manažmentu, strategický, taktický, operatívny produktový manažment. Vývoj nových výrobkov v podmienkach novej ekonomiky. Problematika starostlivosti o produkt na konci jeho životného cyklu. Výsledky analýzy informačného prostredia rozhodovania o produktoch v podnikateľskom prostredí SR. Výsledky dotazníkového prieskumu požiadaviek zamestnávateľov na kompetencie, zodpovednosti, právomoci a osobnostné vlastnosti produktového manažéra v podniku.