Všade dobre, na offshore najlepšie - Baláž, Vladimír
Offshore finančné centrá (OFC), ich charakteristika. Kritici offshore centier. Analýza dvoch druhov rizík vyvolanými OFC. Zvýšenie daňových únikov problémov verejných financií Rast obľuby daňových rajov. Konkurencia medzi OFC. Vplyv kultúrnych a geografických záležitostí na OFC .