Hodnota pro zákazníka ve zdravotnictví - Košturiak, Ján
Formy plytvania v nemocniciach. Metódy zvyšovania hodnoty pre zákazníka - pacienta. Zvyšovanie hodnoty pre zákazníka metódami, ktoré používajú priemyselné podniky ( metódy štíhlych procesov, teória obmedzenia - TOC, alebo Six sigma) v západoeurópskych krajinách. Prínosy zlepšenia zdravotníckych procesov v Nemecku a v USA.