Rebríček poistných produktov - Hurtošová, Jana
Faktory ovplyvňujúce výber produktu životného poistenia. Charakteristika rizikového životného poistenia, kapitálového životného poistenia, investičného životného poistenia, dôchodkového životného poistenia.