Poistenie a sporenie v jednom - Hurtošová, Jana
Význam životného poistenia a jeho produkty. Sporivá funkcia životného poistenia. Investičné životné poistenie. Variabilná poistka pre klienta. Daňové úľavy a komplexnosť produktov (krytie ďalších rizík).