Tajnostkárstvo sa nosí, aj keď nemusí - Škriniar, Pavel, 1979-
Možnosť klientov zrealizovať svoj nákup priamo u finančného poradcu alebo v pobočke banky. Nezverejnenie názvov spolupracujúcich spoločností. Spolupráca vybraných inštitúcií s maklérskymi domami. Rozloženie produkcie distribútorov. Poradenstvo aj ako nákup viacerých produktov, nielen jedného.