Nejčastější úskalí manažerského vzdělávání - Urban, Jan
Rozhodujúca úloha rozboru skutočných rozvojových potrieb manažérov pri navrhovaní manažérskeho tréningu. Analýza vzdelávacích potrieb manažérov vychádzajúca z budúcich požiadaviek podniku. Aktívna podpora využitia získaných schopností zo strany nadriadených. Plánovanie a uskutočňovanie manažérskeho vzdelávania v rámci celkových zmien a zdokonaľovania riadiaceho štýlu organizácie. Motivácia manažérov k úspešnému absolvovaniu tréningu. Potreba sústredenia sa počas tréningu. Hodnotenie výsledkov manažérskeho vzdelávania.