Dva prúdy finančného poradenstva - Poklemba, Pavol
Rozhovor s Jánom Müllerom. Vznik konkurenčnej spoločnosti Partners Group SK, sprostredkovateľskej spoločnosti. Pozícia novej spoločnosti na trhu. Dva prúdy poradenstva. Trh finančných poradcov. Nezávislosť finančného poradenstva.