Rozhodovanie o kvalite ako súčasť tvorby produktovej stratégie - Strhan, Rastislav, 1968-
Kvalita je jedným z rozhodujúcich prvkov konkurenčného boja modernej spoločnosti. Definície a vnímanie kvality a jej nedostatky. Rôzne pohľady na kvalitu. Kvalita ako súčasť konkurenčných stratégií produktu. Diferenciácia v rámci konkurenčnej stratégie produktu. Stratégia kognitívnej diferenciácie. Stratégia emocionálnej diferenciácie. Stratégia koncentrácie. Identifikácia možnosti rôzneho chápania pojmu kvalita a charakterizácia možných prejavov rôzneho chápania na konkurenčné a marketingové stratégie produktu.