Jak zlepšit provozní výkonnost - Hammer, Michael
Návod, ako zlepšiť prevádzkovú výkonnosť podniku. Systém merania výkonnosti orientovaný na podnikové procesy. Ako merať správnym spôsobom. Meranie pomocou určitých ukazovateľov ako súčasť programu analyzovania, hodnotenia a zlepšovania prevádzkovej výkonnosti. Systematické používanie ukazovateľov. Firemná kultúra podporujúca výkonnosť. Nástroje zmeny firemnej kultúry.