Podnikání s využitím inovačního rojení - Gloor, P. A.
Rojenie včiel ako archetyp prístupu k inováciám. Známy príklad inovačného rojenia - vývoj internetu (World Wide Web). Využívanie kolaboratívnej inovačnej siete na podporu spolupráce medzi zákazníkmi a firemnými vývojármi nových produktov v bavorskej automobilke BMW. Širšie využitie myšlienky inovačného rojenia. Princípy inovačného rojenia. Budúcnosť inovačného rojenia.