Vývoj výroby, použitia a recyklácie PET obalov - Kačeňák, Igor
Na pozadí všeobecných smerov rozvoja balenia sa príspevok venuje najmä problematike použitia PET obalov na alkoholické, nealkoholické nápoje, pivo, minerálne vody a pod. Stručný popis výroby a možnosti zlepšenia vlastností plastových materiálov blízkych PET. Recyklácia PET fliaš a jej stav na Slovensku.