Riziká vybraných produktov na trhu - Košútová, Tatiana, 1962-
Potenciálne riziká vybraných produktov - stavebných výrobkov, ktoré ako výrobky pevne a trvalo zabudované do stavby by v prípade nedodržania technických požiadaviek na ich výrobu, prepravu skladovanie, používanie a likvidáciu znamenali mnohonásobne väčšie riziko ohrozenia zdravia, bezpečnosti a životného prostredia a to z dôvodu dlhodobého pôsobenia možných škodlivých faktorov, než ako je to u produktov s kratšou dobou životnosti.