Kontajnerizácia - história a budúcnosť - Hansenová, Heda
Používanie nákladných kontajnerov v minulosti. Využívanie námorných kontajnerov. Výhody a nevýhody kontajnerizácie. Vplyvy kontajnerizácie na stavbu lodí. Dopady kontajnerizácie na prepravu. Náklady kontajnerovej prepravy.