Trh pojištení odpovědnosti za škodu v letech 2005-2006 - Zikán, Václav
Situácia a vývoj na trhu poistenia zodpovednosti za škodu. Vývoj a zmeny v legislatívnej oblasti a právnych normách. Tendencie v poistení zodpovednosti za škodu a vývoj sadzieb v ČR. Hlavné trendy vývoja poistenia zodpovednosti za škodu na západných trhoch členských federácií CEA (Comité Européen des Assurances).