Teroristické riziká a opatrenia štátu pri ich krytí - Majtánová, Anna
vplyv vládnych intervencií na súkromný poistný trh. Eliminovanie nepružnosti pri riadení a hrozby vytláčania súkromného sektora prostredníctvom opatrného zvažovania a prehodnocovania prijatej štruktúry. Negatívum vládnych zásahov. Potreba opatrení na predchádzanie škôd.