Globalizácia trhu produktov a jej vplyv na štátne zásahy - Strhan, Rastislav, 1968-
Globalizácia vo svetovom hospodárstve. Globalizácia trhu produktov. Pojem protekcionalizmus, pojem liberalizmus. Protekcionizmus a liberalizmus ako faktory pôsobiace na pohyb tovarov. Klasifikácia nástrojov zasahovania do trhu produktov z hľadiska protekcionizmu a liberalizmu. Možnosti protekcionistického použitia nástrojov štátnej politiky.