Obaly pomáhajú pri znižovaní nákladov - Erhardt, Gert
Snaha výrobcov obalových materiálov pri zachovaní ich prvotných vlastností redukovať hrúbku a objem a tak vyhovieť požiadavkám na elimináciu nákladov na suroviny a energie. Potravinárske obaly. Informácie na etiketách. Možnosť čítania informácií z RFID čipu na obale výrobku pomocou mobilov a skenerov. Využitie PP a PE fólií a vakov.