Zhodnotenie podnikania v SR-trendy vo výrobných družstvách - Šúbertová, Elena
Charakteristika výrobných družstiev na Slovensku. Výsledky hospodárenia výrobných družstiev pre roky 2000-2006. Hodnotenie trendu vývoja. Súčasná situácia v slovenskom výrobnom družstevníctve. Problémy družstiev.