Inovačný rozvoj v oblasti nákladových jednotiek kombinovanej dopravy - Majerčák, Peter
K inovačným smerom v oblasti nákladových jednotiek kombinovanej dopravy patria nové koncepcie budovania výmenných nadstavieb. Niekoľko riešení nadstavieb. Koncepčné riešenia v oblasti manipulácie s nákladovými jednotkami: manipulačný systém Commutor, modulárny systém Krupp, vysokoregálový sklad Noell, kruhový terminál, shuttle trains a ďalšie.