Marketing orientation of the firm AGRIFOP, Inc., Stakčín - Polák, Matej
Zmeny v potravinárskom priemysle. Princípy a ciele marketingového riadenia firmy. Zdroje marketingového riadenia firmy. Cieľ a pracovné metódy vo firme Agrifop, Inc. Stakčín. Výroba konzumného rastlinného oleja AGRIOL. Bio-naftový olej MERO. Balenie, výrobná značka, služby ako súčasť produktu, inovácia produktov, cena, distribúcia, komunikácia so zákazníkmi.