Zahraničná politika Nemecka po zjednotení - Belmiloud, Majid
Orientácia Nemecka po zjednotení. Tvorba zahraničnej politiky Nemecka v rámci spoločnej európskej politiky. Základy vzájomnej spolupráce vo vzťahoch k Československu. Vzťahy s USA a Ruskom. OSN a transatlantické vzťahy.