EU's demographic change-impacts and future requirements for companies - Fendeková, Eleonora, 1952-
Vplyv demografických zmien na spoločnosti v EU a dedukcia budúcich podmienok. Prezentácia všeobecne základných informácií o demografických zmenách v kontexte EÚ a v príkladoch z trhu práce v Nemecku. Vplyv stárnucej pracovnej sily na poločnosti.