Konvergencia a nové trendy v spotrebnej elektronike - Knošková, Ľubica, 1965-
Nové trendy v oblasti spotrebnej elektroniky. Konvergencia spotrebnej elektroniky s komunikačnou technikou. Vznik a vývoj produktovej skupiny navigačných systémov. Analýza trhových a technologických faktorov uvádzania inovácií na trh. Charakteristika trhu s navigačnými systémami. Prognózy vývoja v oblasti navigácie a komunikačnej techniky.