Čo priniesla novela Zákonníka práce
Účinnosť novely Zákonníka práce je od 1. septembra 2007. Novela sa dotkne predovšetkým podnikateľského prostredia, ale zásadný dopad bude mať aj na subjekty verejného sektora, aj na štátnu službu. Prvá časť článku je venovaná základným obsahovým informáciám o novele Zákonníka práce. Druhá časť je venovaná novelizovaným ustanoveniam zákonov týkajúcich sa verejnej a štátnej služby.