Analýza konkurencieschopnosti vybraných krajín EÚ a SR - Fliegová, Jana
Problematika konkurenčnej schopnosti, ktorá je hodnotená na základe indexov konkurencieschopnosti. Analýza je zameraná najmä na obdobie rokov 2004-2005 a uvádza postavenie vybraných krajín EÚ v rámci uvedených indexov. Index rastovej konkurencieschopnosti, index konkurencieschopnosti podnikov, celosvetový index konkurencieschopnosti, index ekonomickej slobody. Zlepšujúca sa ekonomická situácia Slovenska.