Správa daní a poplatkov - novela zákona - Macková, Zuzana
Od 1. októbra 2007 nadobúda účinnosť novela zákona o správe daní a poplatkov ktorá je obsahom článku II zákona č. 358/2007 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa živnostenský zákon. Výnimka z registračnej povinnosti. Zmena lehoty pri oznamovacej povinnosti. Jednotné kontaktné miesto a splnenie registračnej a oznamovacej povinnosti.