Rozpočtové pravidlá verejnej správy - novela - Konvalinková, Iveta
Verejné prostriedky a nová legislatíva EÚ. Štrukturálne fondy v období 2004-2006 a 2007-2013. Odvody EÚ v období 2004-2006 a 2007-2013. Zmena poznámky pod čiarou k odkazu 13. Prostriedky Európskej únie. Povinnosti subjektov nakladajúcich s verejnými prostriedkami. Kompetencie správ finančnej kontroly. Aplikačná prax. Ostatné.