Verejné zdravotníctvo - Čintala, Peter
Nový zákon č. 355/2007 Z.z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia. Orgány verejného zdravotníctva. Rozhodovacia činnosť. Požiadavky na zdravé životné podmienky a zdravé pracovné podmienky. Ochrana zdravia pri práci a mimoriadne udalosti. Povinnosti obcí.