Aproximácia poistného práva Slovenska k poistnému právu Európskej únie - Buchová, Jarmila
Charakterizovanie základných právnych noriem, ktoré upravujú oblasť komerčného poisťovníctva. Významným krokom k zosúladeniu našej právnej úpravy a právnej úpravy poisťovníctva v EÚ bolo prijatie zákona o sprostredkovaní a zákona o integrovanom finančnom dohľade. Prezentácia pripravovaného zákona o poistnej zmluve.