Makroekonomické predpoklady morálneho podnikania - Dubcová, Gabriela, 1968-
Podnikanie založené na aplikácii morálnych princípov. Financializácia sveta. Morálne limity trhu. Globalizácia financializovaných svetových trhov. Akcent na humanizáciu a zmorálnenie trhu. Ekonómia podporujúca morálne podnikanie.