Sociálne podniky-koncept a skutočnosť - Majdúchová, Helena, 1963-
Sociálna ekonómia v Európe. Diskusia o koncepte sociálneho podnikania. Úvaha nad definíciou sociálneho podniku v SR. Sociálne podnikanie a príbuzné pojmy. Aktuálne problémy a prekážky rozvoja sociálnych podnikov.