Nakladanie s jadrovým odpadom - Bartl, Jaroslav
Likvidácia mýtov a "strašiakov" v súvislosti s jadrovými elektrárňami. Súčasná situácia týkajúca sa výstavby nových jadrových elektrární. Formy a typy rádioaktívneho odpadu. Nakladanie s rádioaktívnym odpadom a jeho transfer. Bezpečnostné pravidlá pre prepravu rádioaktívnych látok.