Goodwill a jeho vykazovanie v majetku podniku - Fabian, Peter
Charakteristika a typy goodwillu: originálny, sekundárny a negatívny. Účtovné zachytenie goodwillu podľa platnej slovenskej legislatívy, zákon č. 431/2002 Z. z. - zákon o účtovníctve a Postupy účtovania. Zachytenie goodwillu podľa IFRS (IAS). Goodwill a U.S.GAAP.